miercuri, 9 martie 2016

Penticostalii, Dragnea si injuraturile ... gratis!

Pornim in forta! Sunteti gata? Start!

          Se spune ca cum imbatranesti ori chelesti, ori te ingrasi ori prostesti! E evolutia fireasca a lucrurilor, dar cand esti prost, gras si chel din velesteag( din nastere)?!

Nu vorbesc despre mine, eu sunt un mic printisor frumos, cu muschi si inteligenta sclipitoare. =))))

Sa ne intoarcem la oile noastre..

 Oi?! Am scris oi?! Fute-m-as!

Parca ma vad in biserica, copil fiind, ascultand batranei inculti care povestesc despre lupul imbracat in haina de oaie!

        Despre asta vreau sa scriu azi, despre Dragnea, da fututul de Dragnea, care in nesimtirea lui vrea sa ia dreptul de a injura...cui credeti? :))))) Muriti de ras! Da, Cultului Penticostal!
Yes!!! 
Astia vor sa injure gratis, iar putoarea de Dragnea, indracitul si ....pișolcosul vrea sa puna taxa pe injuraturi!
Ma, Dragnea, esti o scursura ordinara! Cum poti face una ca asta? Cum poti sa interzici copiilor lui Dumnezeu sa injure gratis?! Cum?!

De unde stiu? Hmmmmm....! Nu credeti Tomelor, ha?!



Ma,  sectantii astia au ei ceva, asa, cum sa scriu ....asa ...niste chestii care ii diferentiaza:

1) sunt saraci lipiti, masini vechi frate, din 2012-2015

2)sunt muuuuulti! Au miliarde si miliarde de fani!

3) ii fute grija ca gayi se fut in cur!

Baaaaaa, da Biblia, nenorocitilor, Sfanta Carte a Cartilor zice clar ca cine se fute in cur e ....jegos, frate! Pula imparatie, pula Cristos, pula viata vesnica!

Of......

Intrebare. Pot? Pot? Chiar pot ? Serios! POT!

Ce PULA mea va freaca pe voi grija de viata MEA vesnica? De relatia mea HOMO sau...hetero cu Cristos?!

Sincer chiar nu pricep!


Sa ne intoarcem la ...berbeci, ca atunci cand pronunt oi, ma trezesc iar in biserica ascultand inculti care vorbesc de lupii imbracati in oi.

Futui! Dragnea! Da, iar Dragnea..lupul asta care a facut-o de oaie!

Mai, daca stau ei bine si se gandesc, nu e chiar asa rea legea asta, ii avantajeaza un picut.
De exemplu, daca unu' ca mine ii face sectanti, iar altul ca ei  se simte lezat, imi poate vari lege asta sub nasuc si ma poate scutura de ceva banuti!

Deci, vrem legea, dar aplicabila selectiv!

Adica, eu am voie sa iti bag pula in gura, tu nu! Ca tie iti place  sa te futi in cur, iar Noul Testament interzice clar asta in epistola lui Pavel catre Romani cap 1 vers 26-28, iar apoi Pavel insista si ii zice si lui Timotei in alta epistola, ca apoi sa il futa grija cu cine se fut corintienii si le transmite si astora aceleasi ...ganduri.

Dar, ca insusi Cristos nu a zis nimic de gay si ca Iuda il saruta pe gura... nu se povesteste. Sa fim seriosi e vorba de Isus, pe asta cine pula il mai baga in seama azi?!

Unii pastori chiar ajung sa intrebe: "wtf is Jesus?!"

La inceput l-am urat pe Dragnea ca voia sa bage un pumn in gura libertatii de exprimare, dar acum, in lumina aruncata de penticostali chiar imi place de el.

Fututii astia, daca se voteaza legea, nu o sa mai poata spune ca gayi is bolnavi fara a scoate ceva maruntis din buzunare!

Asa ca, "Go Dragnea, goooooo!