vineri, 14 februarie 2014

De ziua indragostitilor


           14 februarie ziua care celebreaza iubirea. Din totdeauna m-am intrebat daca e nevoie de o zi speciala  care sa ne aminteasca de persoana la care tinem.
 Veneam de la munca si nu am putut sa nu observ baieti cu flori in mana asteptand pe cineve...oricine ar fii aceea persoana!

         Mi-am zis ca e un gest frumos, in fond si la urma urmei, dar o zi e prea putin sa ne amintim ca iubim pe cineva. Trebuie sa fie extraordinar sa poti oferii o floare unei persoane fara sa te ascuzi, fara sa te intrebi cine, ce zice!
Am inceput sa ma gandesc la acele iubiri, care nu pot fi nici macar rostite cu voce tare, la acele sarutari de maini,  de frunti, de ochi care nu vor putea fi aduse niciodata la lumina zilei, la acele iubiri faurite din dare de lumina ascunse in paduri de umbre.

E frustrant, azi am simtit-o din nou! De asta detest Sf.  Valentin, nu pentru ca ei se iubesc ci pentru ca si anul acesta e la fel ca ceilalti ani, care m-au facut sa imi fie frica sa mai spun "banalul" -te iubesc- sau sa mai cred acelasi "banal" -nu esti singur-!


Cu siguranta ca va trece si aceasta zi, e ca si trecuta, ma voi culca in acelasi pat rece visand la ceea ce nu poate fi spus nici macar in gluma.
Iubiti-va viata e si asa foarte scurta.