joi, 10 mai 2012

Specialistii in stiri.Hai sictir !

Ma lamurisem cu stirile celor de la Pro Tv si credeam ca astia de la antene sunt putin mai serios =)).
M-am inselat amarnic.
Dau un ochi pe situl antena 3 si vad,la rubrica de stiinta,un articol "interesant",cu un titlu incendiar "Descoperirile care dau peste cap evoluţionismul. Dovezi incontestabile care atestă pasaje din Biblie."
Pentru prima dată, arheologii s-au afundat în viaţa regilor antici din Biblie, explorând un altar care datează dinaintea Templului lui Solomon cu trei sau patru decenii.

Ei au găsit dovada că religia iudaică era practicată în timpul regelui David, religie care interzicea consumul cărnii de porc şi gravarea pietrelor cu imagini care să reprezinte oameni sau animale, ambele interdictii fiind clar formulate in Biblie.

Potrivit DailyMail, profesorul Yosef Garfinkel, de la Institutul de Arheologie din cadrul Universităţii Ebraice, a făcut săpături la Khirbet Qeiyafa, un oraş fortificat in Iudeea, langa Valea Elah, unde a găsit ceramică,  instrumente de metal şi piatră, şi multe obiecte de artă şi de cult.

Altarele descoperite aici sunt cu 30-40 de ani mai vechi decât construcţia Templului lui Solomon. De aceea, este considerată prima dovada a existenţei religiei iudaice pe acest teritoriu."



Mai sa fie! Ce legatura are pula cu prefectura !!!Scuzata-mi fie expresia !
Unde e legatura dintre evolutionism si faptul ca niste evrei,au scormonit prin tarana si au interpretat ei o chestie pe care au descoperit-o ,sperand sa de-a o mai mare autoritate ocuparii Palestinei ,sugerand ca descoperirile arheologice le da dreptul sa ocupe abuziv acele pamanturi pentru ca ei sunt acolo inaintea alora ...vezi domne pana si David ,a carui existenta nu o poate dovedi nimeni ,inca,a existat si e confirmata si din alte surse.
Bine asta e un alt subiect ,subiectul era articolu "specialistilor in stiri"! Cum poti fi atat de idiot incat sa postezi ,pe site, o asemenea mizerie ?!
Aceeasi stire,e preluata cuvant cu cuvant de editia online a stirilor pro tv,care relateaza despre o eventuala dovada a existentei regelui David.

...care e defapt miezul "stirii"
Intorcandu-ma la cei de la antena 3 ,halal specialisti in stiri .