sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Congresul Partidului Poporului

Iar politica ...din nou politica.Urmaream cu  un vadit "interes" congresul PP ,partidul infiintat de  "omul de televiziune" Dan Diaconescu .
Nu am  ce sa scriu despre el ,il cunoasteti !Stim cu  totii cum si-a castigat audienta OTV .Mai  are rost sa amintesc de "telenovele Elodiei"? O mie de episoade in care se ajunge la concluzia ca nu  e nicio concluzie de tras,da defapt stimabila avocata ba traieste in Venezuela ,ba in vre-o tara araba daca nu  cumva a fost omorata de sotul ei  .


Aaaaaaa,v-ati adus de aminte de Magda Ciumac !Sigur ca da !!!A cantat ,dar mai  ales s-a certat cu  Tolea ,Tolea care il arunca la gunoi pe Diaconescu !
Cred ca a facut un mare deserviciu tarii iesind din pubela.


Sa mai pun si alte lincuri ?
Iuga..il mai stiti ? Sa vi-l reamintesc ?

   
Aaaaaaaaa,Vadim ,sa nu uitam  de Vadim care a tras mult in sus audienta "televiziunii poporului "

:))

 Fara comentarii!!!!


Unde credeti ca si-a  gasit Florin Moldovan  alinarea dupa ce a fost ciufulit ?

La OTV ,alinat de o alta  ciudatenie a naturii,Nikita .



Tarki ,hmmm,mai  stie cineva ceva de el ? E si  el o marca Otv.


Cred ca e cam suficient !
Acum ca ne-am amintit cum si-a castigat OTV-ul audienta , hai  sa trecem la politica !Asa  va aratasi politica PP ? O politica "senzationista " cu tot felul de pionerate ?
Azi  a inceput Congresul extraordinar si  plenipotential a PP al lui DD la Casa Poporului cu ocazia "mitingelor" sporadice care au loc peste tot in tara .
De ce Casa Poporului ?Pentru  ca ,asa cum explica domul Dan ,casa e a poporului ..deci  partidul fiind al poporului ,numai  acolo se puteau lua hotarari importante .
Am urmarit inceputul congresului ,cand se votau  membrii din diverse comesii.Totul a mers ca pe  banda rulanta !Toti presedinti  comisiilor si mebrii acestora au  fost alesi  cu unanimitate absoluta !
Parca priveam  intrunirile CC a PCR.( Ce vremuri ,of doamne  :)) )
Apoi domnl Diaconescu i-a cuvantul .

Aflam ce planuri de viitor are .
Vrea  sa recupereze timpul ,pentru  a sta mai mult cu  familia lui , nu inainte de a face trist pe cineva ,pe Basescu ,Basescu care va fi inlocuit de dansul .
Aflam ca tara e in mare rahat ,rahat pe care el cu  familia lui il va spala .
Pana aici am avut rabdare sa il ascult,a fost mai mult decat a putut suporta intelectul meu .
Acum ,lasand  ironiile  deoparte ,haideti sa analizam la rece .
Nu mai  vrem  USL si nici  PDL ,sunt toti corupti  si ipocriti  ,dar chiar avem nevoie de PP ?Hai ,ma !!!
Se vedea scris  , pe una din burtierele care se perinda pe OTV, in una dintre zilele acestea in care se spunea  ca piata respectiva este libera de politicieni ,ca Partidul Poporului le va da mitingul confiscat de politicieni ...etc .Dar  el ,domnul Dan , ce  e ?? Nu  e si  el  politician , in fond si la urma urmei ?Nu  are un partid pe care il trage dupa dansul ?
E doar o alta creanga din acelasi copac .Dovada e ca spune ceea ce vor prostii sa auda .
"Eu voi face ceea ce vor manifestanţii din piaţă. Voi fi un Vlad Ţepeş, varianta 2012",spune domnul Dan la congres astazi .
Ce sa zic ,daca vrea sa fie vampir ,fix problema lui,dar nu va mai  prea avea ce suge .
Constat ca ,defapt ,nimic nu  se schimba.Absolut nimic nou sub soare  ! Doar un altul care a simntit miros de cascaval . Am fi  de rasul curcilor ,ca noi ,romanii sa ii dam votul nostru  de incredere ,lui ,domnului DD,un domn care a ajuns in fata facand circ si  scaldal,hranindu-se din firescul uman de a intoarce capul spre locul de unde provine sunetul .
Sunt curios cum va arata guvenul dupa viitoarele alegeri .Vom avea guvern ,sau doar un alai de clovni intr-o arena de circ avand in frunte pe Vlad Tepes .
Vom vedea .
Dar ,azi  , sa nu uitam  a fost congresul PP, a fost un congres surpriza ,a unui partid surpriza ,condus de un om plin de surprize ,care va face un guvern surpriza .Ce va fi cu Romania dupa ce PP va castiga alegerile ?Surpriza !