luni, 18 iunie 2012

SENZATIONAL!!!SIMBOLURILE OCULTEI SI ILUMINATII PESTE TOT IN CLUJ NAPOCA !

De ceva vremedau dovada de un masochism dus la extrema prin vizitarea unui site autointitulat:
Site care vine cu subiecte "serioase" de te doare burta de ras,daca totusi autorul sitului nu  ar crede ca sunt adevarata .
Cred ca multi dintre voi ati dat de Secretele lui Lovendal.Preferatele lui sunt conspiratiile,misterele, istoria(asa cum o stie el ),stiintele  ,artele si religiile (in preponderent ortodoxa)
.Ei,suna interesant si in parte adevarat ,pentru ca subiectele care le dezvolta sunt un mister pana si pentru autor .
Bine inteles ca nu se chinuie sa se informeze,sa stranga dovezi ,doar arunca "bomba" in speranta ca fraierii se minuneaza de fiecare data cand face "POC"!
Asa cum ziceam misterul e la loc de cinste pe site-ul domnului si toate articolele sunt ...ATENTIE !!!marca personala ,deci e interzis a le copia si publica pe aiurea .Risti pedepse extraordinare pentru curajul asta !Plus "banarea" si izolarea ip-ului urmata de blocarea lui daca indraznesti sa ii comentezi negativ articolele .
Mai pe hardu lui are dreptul ,omu',sa scrie ce vrea !Asa e ,dar cand se leaga de subiecte care il depasesc  intelectual fara a avea dreptul de a-l corecta,cred ca se impune o lectie de ironie.
Si uite cateva din titlurile de pe site-ul domnului care iti face pielea "gaina".
Pentru el ,tot ce nu ii pricepe intelectul ,e rezultatul ocultei mondiale .
Pana si emanciparea femeii face parte dintr-un plan de distrugere a societatii "normale" de catre celebra "Oculta" care alta treaba nu are decat sa ii futa lui creierii.
Valuri de hohote de ras poate provoca al doile articol,cel cu "bebelesul homosexual".
Nici macar nu s-a straduit sa intelega reclama ,ca defapt altii pun etichete si ca noi toti ne nastem la fel ,fara a face ceva in vre-un fel ,iar in locul acelei etichete putea fi scris orice altceva,dar in fine ,asa cum zisei ,intelectul conspiratist,al  acestuia se limiteaza la a trage concluzii mai mult decat ilogice!
Occidentalii incerca sa perverteasca inocentul popor roman,98 % crestin,intr-o tara in care crimnalitatea nu exista,violenta domestica e vestigiu antic iar copii sunt adusi cu barza direct prin Posta Roman ! Hai sictir !
Dar credeti ca oculta mondiala se opreste la doar atat ?Va inselati ,dragi prieteni ! Ea poate mai mult !



Fiinte cosmice de dimensiuni incomesurabile bantuie linistita noastra Luna .Extraordinar !!!
Iar planul secret al Uniunii Europene este livrat direct pe biroul profetului futu(r)ist care da in vileag planul marsav al degeneratilor de masoni si evrei care controleaza totul si acum vor sa isi puna un presedinte ,un dictator care ...sa nu aiba preput ?!!
Dumnezeule mare !!!!Nu se poate asa ceva !
Planul este desconspirat iar ocultistii pusi la zidul infamiei pe site-ul numarul unu in Romania  care se ocupa cu ...taiatul de frunze la caini .
Dar bine ar fi ca Oculta sa se opreasca la atat .
Pfui ,da cat are de lucru Oculta asta ! Stai sa vezi !


DA! Oameni buni , au cooptat in planurile lor pe spiridusi !!!Care aliati cu Al-qaida ataca avioanele si le defecteaza !Este incredibil ! Extraordinar !
Nu se poate asa ceva !
Trebuie facut ceva cu Oculta asta obraznica care are prea mult timp liber la dispozitie si ii da dureri de cap lui Lovendale ,geniul de pe langa Carpati .
Si cum ,parca nu ar fi fost destul ,acum Oculta e mana in mana cu extraterestii .
Of ! Ne-au tradat si mititeii aliindu-se cu Oculta.
Noi care ne puseseram toata speranta de mai bine in ei ,ne vedem tradati pana in snurul bikinului de acesti omuleti simpatici ,cenusii ,cu ochii bulbucati cu mirosul lor imbietor de acid sulfuric .
Asta e !Nimeni nu e perfect ,nici macar Lovendale  .
Ce e cel  mai tragic e ca Oculta impreuna cu Iluminati invadeaza Romania virgina,o penetreaza cu valorile lor stricate ,tara asta sfanta ,gradina Maicutii Domnului e umpluta cu postere in mall-uri cu femei cu ceasuri si ochi .Extraordinar cat sunt de marsavi
Oculta si cu Iluminati !
Nu se poate asa ceva !
Nu se poate asa ceva !
Si il cred pe distinsul domn,pentru ca duminica imi faceam plimbarea de spalare a ochilor prin parcuri si stranduri ,unde toate bunaciunile erau virgine si gay,mi-a fost dat sa vad cum Oculta asta obraznica si-a ridicat ditamai monument in centrul Manasturului .Acest cartier al faimoasei cetati urmase a lui Traian ,izvor de cultura si civilizatie , muza pentru mai marii artisti ai lumii ,este invadat miseleste de Oculta in tandem cu Iluminati .
AM DOVEZI !!!Dovezi de ne tagaduit !
Simbolul lor  a fost inaltat ca un falnic falus ,hat intre edificiile splendite ale locuitorilor maretei cetati !
Priviti !!!
Daca nu credeti mai pun una ,ca am facut mai multe !
Pe fundalul superbelor edificii ale maretei cetati au indraznit sa isi ridice un obelisc ,simbolul Oculte si Iluminati !Priviti oamni buni!






Incredibil,domnule ,incredibil !!
Am incercat sa previn lumea si sa propovaduiesc oamenilor ce inseamna acest simbol ,dar i-au mintit si le-au spalat creierile impreuna cu extraterestrii si bebelusii gay, facandu-i sa creada ca defapt obeliscul e un cos de evacuare a aburului unei centrale de cartier !Cate ignoranta !
Vine Oculta si Iluminati si o belim fratilor !!!!
AJUTOR !!!!
PS :
Cineva sa imi traga pc-ul din priza ca imi simnt deja ip-ul urmarit !

2 comentarii:

Anonim spunea...

Articol de tot rahatul. Tu in timp ce ai 10 vizitatori, omul ala are 10.000. Asta arata ca pe tine te roade de fapt invidia. Esti doar un cretinel cum sunt multi in Romania.

adi spunea...

E un blog personal , care NU urmareste strangerea de vizitatori ! E un jurnal public care doreste sa oglindeasca viata unui GAY asa cum e el in realitate ! Fara masca , fara ascunzisuri , cu pasiunule , iubirile , dezamagirile lui ...adica ale mele ! Si sarcasmul e o forma de exprimare ,iar ca gay il foloasec de multe ori ! Articolul in sine este un raspuns sarcastic la adresa tuturor paginilor de felul celei descrisa mai sus .
Nu e un articol , e o postare , o reactie la derapajele postate pe aceea pagina .
Multumesc .