luni, 22 august 2011

A far l'amore

La munca ,obosit ,vai de capul meu .Radioul urla pe Kiss cu amandoua buzele din logo-ul statiei .Imi venea sa dau cu el de pamant,nu ar fi fost o premiera .Saracutul aparat a facut cunostinta cu pardoseala la insistentele mele ...obsesiv de stresante,spre disperarea colegilor care s-au vazut cufundati in liniste.A doua zi ,am venit la munca cu un radiou nou nout ...Amintirea aceasta ,parca ma impiedica sa ii fac si acestui aparat cunostinta cu pardoseala prietenoasa.
In fine ,urla radioul din toti rarunchii lui,bine ,boxe sau difuzoare.Incerc sa il ignor cand ...aud o melodie cunoscuta .Hmmm,interesant .Bineinteles ca melodia era remixata .
Se numeste "A far l-amore " si e interpretata de mai putin cunoscuta (pentru Romania ) Rafaela Carra .
Am fost teleportat in curma cu aproape 20 de ani ,cand urmaream cu o patima de nedescris un show la una din televiziunile lui Berlusconi.
Emisiunea se numea "Rafaela Carra Show" si era difuzata pe Rete 4 undeva dupa ora 23 ora Romaniei .
Tin minte cum asteptam de fiecare data cu inima la gura sa inceapa emisiunea .
Nu imi amintesc ce mi-a fermecat privirea ,dar stiu ca doar pentru a intelege ce spune aceasta femeie am invatat limba italiana .Era parca o obsesie pentru mine.Nu conta ca era tarziu ,iar a doua zi trebuia sa merg la scoala...canta Rafaela ,iar eu trebuia sa o ascult.
Ani de zile am urmarit-o si admirat-o .Am trait cu sufeltul la gura in emisiuni ca "Carramba che fortuna" difuzata de Rai 1 sau "Carramba che sorpresa"
Nu are rost sa insir toate datele biografice ale Rafaelei,ar fi prea mult de scris si oricum ar fi incompleta .
Teleportat in urma cu 20 de ani mi-e greu ca realizez cat de repede a trecut vremea .Ieri eram ,parca,acel pusti de 11 ani care idolatriza o blonda care canta "A far l-amore".