miercuri, 10 august 2011

Creatorii de singularitati

Ieri dimineata ,harmalaie mare .Unu se cocoteaza pe un stalp si ameninta in stanga si in dreapta ca se omoara daca nu vine Basescu.
Debil mintal.Cum poti sa crezi ca ,in Roamnia de azi ,te mai asculta cineva ,mai ales daca ai un pistol indreptat spre tine ?Foarte bine !Mori fraiere ,e plina lumea de voi ,ar gandi unii.
Semne bune sunt .Deja am invatat sa amenintam cu arma .Va fi un pas inainte cand se va gasi unu sa i-a un ostatec,doi si sa isi ceara drepturile .
Poate atunci o sa se mai trezeasca din somnolenta uriasul aparat parazitar numit "stat".
Ce a facut idiotul ,nici nu are rost sa comentez.Un idiot .




Dar ce facem noi,ca popor ,e o alta problema .Am ajuns la concluzia ca suntem un popor de fraieri ,nascuti pentru a fi sclavi .Altfel nu-mi explic ceea ce se intampla in ultimii 20 de ani .Nu inteleg cum poate sta ,un popor ,impasibil cand este jefuit de tot ce are .Varfurile iceberg-urilo se pot intrezarii pe o mare tulbure de coruptie .
Insula Serpilor ...se lupta statul roman pentru ea ,dar era deja concesionata unui consortiu canadian !De ce sa extragem noi petrol si sa il vindem canadienilor ?
NU! Mai bine il extrag ei si ni-l vand noua .Noi suntem prosti ,nu stim din-astea.
Rosia Montana ...ioi ,o alta buba.Sute de tone de aur ,aur care ar scapa Romania de griji secole de acum inainte .Nu-l vrem !Il dam unor companii straine ,ca uite ce marinimosi sunt ,ne dau intre 3 - 5% din ce scot ei !!!
MA! NOI SUNTEM PIELE PULII ?!
Contribuim la sistemul de sanatate ...cam 400 de lei imi trage statul,lunar, in calitate de asigurat .Dar daca ai nevoie de o interventie chirurgicala iti cumperi tot,inclusiv medicul chirurg trebuie cumpaparat,apoi anestezistul ,apoi asistentele si mai sunt si femeile de servici si apoi calmante ,consumabile si ...te intrebi ,"ce pula mea platesc atat la CNAS?"
Iti cumperi locul ,draga.In felul acesta ti se aminteste luna de luna ca o sa trebuiasca ,candva ,sa faci grele sacrificii .
Deja mi-e lehamite sa mai scriu .Am reusit sa ma enervez ,din nou ,fara folos .
Nu mai vreau sa ma gandesc la codul muncii ,la faptul ca muncim mai mult ca nemtii dar suntem platiti ca chinezii ,ca luam salariile lei dar facturile le platim in euro,ca un litru de ulei in Germania costa 0.70 de eurocenti ,iar in Romania sare de un euro !!Paradoxuri care nasc singularitati .Savantii de la CERN ,din Geneva ,incearca sa creeze o singularitate de aproape 2 ani ,fraierii au investit peste 10 miliarde de dolari in acceleratorul de particule ,cand era mai usor sa ii dea o spaga de 2 milioane (ca noi suntem ieftini ca niste curve fara dinti )lui Udrea,Boc si Basescu ca sa ii lase sa studieze singularitatile produse in Romania in urma dezastrelor provocate de toti cei care ne-au condus in ultimii 20 ani.
Na,ghinion.M-am nascut roman,asta e .Se putea si mai rau ...se putea si mai rau ?!
:))